Bor du i Oslo og skal bygge terrasse? Dinterrasse har lang erfaring som tømrer, og et enormt engasjement for arbeid med tre. Kontakt oss i dag hvis du bor i Oslo og trenger hjelp til å bygge terrasse. Våre hyggelige tømrere gir deg et godt tilbud om pris.

Flott terrasse til hygge og samling

Bor du i hus med hage er en terrasse nærmest obligatorisk å ha. Da får du mest mulig ut av utearealet ditt, og har et flatt og tørt sted hvor du kan tilbringe tid, spise mat, sole deg, lese en god bok eller samle venner og familie til hyggelig selskap. 

Avhengig av hvordan tomten din ser ut, har du mange muligheter. Allerede før du kontakter oss kan det være lurt å tenke gjennom følgende:

  • Hvor skal terrassen plasseres?
  • Hva skal terrassen brukes til?
  • Hvem skal bruke terrassen?
  • Ønsker du overbygd tak, et skjul, integrerte plantekasser eller noe annet?
  • Skal det plasseres en jacuzzi på terrassen?

Plassering

Terrassen kan plasseres nesten hvor som helst, men ideelt sett bør den settes opp der solforholdene er best. Det er også en fordel at man kan gå tørrskodd ut fra verandadøra og rett på terrassen. 

Dersom terrenget er ulendt eller skrått, må underlaget fundamenteres korrekt. Dinterrasse har god erfaring med bygging av terrasse i skråning, og kan hjelpe deg med dette. Ta kontakt for en gratis befaring i Oslo, så hjelper vi deg med å finne den optimale plasseringen for din terrasse.

Terrasse i MøreRoyal

Bruk

Hva terrassen skal brukes til er også viktig å ta høyde for i planleggingen. Er det små barn i huset bør den sikres godt med gjerder, og kan for eksempel ha ulike soner til lek eller ballspill. Skal den først og fremst brukes av voksne til hygge og samvær, kan den ha ulike områder for soling og spising.

Tillegg til terrassen

Ønsker du en jacuzzi, integrerte plantekasser, rekkverk eller kanskje et overbygd tak? I så fall må plattingen eller trerrassen fundamenteres for dette. En jacuzzi stiller for eksempel helt spesielle krav på grunn av vekt og fuktighet. Plantekasser kan også bli svært tunge og fuktige, spesielt hvis de er utsatt for regn. 

Et overbygg som et tak eller en pergola er smart å ha, fordi det lar deg kontrollere regnfall, temperatur og sol på terrassen.

Må jeg søke før jeg bygger?

Både terrasse, overbygg og andre byggverk kan være noe du må søke om. Sjekk Direktoratet for Byggkvalitet sine sider for å finne ut om du kan bygge uten å søke tillatelse, og ta en telefon til Oslo kommune for å være på den sikre siden.

Kontakt oss for tilbud om pris

Dinterrasse har lang erfaring med å bygge terrasse og platting av flere ulike slag, og hjelper deg gjerne med å utnytte tomtearealet ditt til det fulle. Kontakt oss for et tilbud om pris eller en gratis befaring. Vi kan hjelpe deg med design, samt vurdering av terrenget under terrassen. Vi bygger selvfølgelig også terrasse, overbygg, rekkverk og annet du ønsker. 

Bestill gratis befaring: