Høy kvalitet.

Vi har lang erfaring og høy kvalitet som tømrer med bygning og ombygning. Vårt spesialfelt er terrasser, plattinger og verandaer, og vi setter også opp rekkverk, levegger og gjerder.

Eieren av firmaet er utdannet ingeniør og har fagbrev som byggmester. Våre ansatte har opptil 10 års erfaring med treverk-konstruksjoner.

Terrasse med sklie

Velkommen til å besøke vår nettside og bla gjennom vårt galleri med bilder for å se våre utførte prosjekter! Hos oss finner du en omfattende samling av inspirerende designløsninger for terrasser og plattinger.

Disse er skreddersydd til å imøtekomme dine behov og ønsker. Gjennom å se våre utførte prosjekter i galleriet vil du få en god idé. Vi kan hjelpe deg med å skape din egen perfekte uteplass. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har spørsmål eller ønsker hjelp til å realisere din drømmeterrasse eller plattingprosjekt!

Trapp med blomsterkasse på platting
Trapp og sitebenk
Terrasse over steiner i Møre Royal

Firmaet vårt har stor kjærlighet for å arbeide med tre, og vi legger stort engasjement i alt vi gjør. Vi har mange års erfaring i prosjektering, bygging og renovering av gulv og terrasser.

Terrassen kan bygges på flere ulike måter. Den tradisjonelle metoden, med skruene skrudd inn i bordet i rett vinkel fra oven, er rask og enkel.

Terrasse

En alternativ metode for å bygge en terrasse er med skjulte skruer. Denne metoden blir mer og mer populær på grunn av estetiske og sikkerhetsårsaker.

Denne metoden gir også en mer estetisk tiltalende finish, fordi skruene ikke er synlige, og derfor ikke forstyrrer terrassens overordnede utseende. Det er viktig å bemerke at montering med skjulte skruer krever litt mer arbeid og erfaring, samt at det kan være litt dyrere enn den tradisjonelle monteringsmetoden.

Vi kan også bruke Camo.

Camo skruing

Takket være denne teknologien blir terrassen et estetisk og sikkert sted å tilbringe tid på.

Vi er alltid oppdatert med de nyeste trendene og teknologiene innen terrassebygging, og vi sørger alltid for å tilby våre kunder de beste løsningene. Vårt mål er alltid å oppfylle kundens ønsker og behov, og vi gir alltid vårt beste for å oppnå tilfredsstillende resultater.