Vi har høy kvalitet og lang erfaring som tømrer med bygning og ombygning. Vi spesialitet i terrasser, plattinger og verandaer. Også vi sette op rekkverk, levegg og gjerde.

Eiereren var Dinterrasse er utdannet som ingeniør og har fagbrev som byggmester. Våre ansatte har lang erfaring med opptil 10 år innen treverk konstruksjon.

Terrasse med sklie
Trapp med blomsterkasse på platting
Trapp og sitebenk
Tegning-dinterrase
Terrasse over steiner i Møre Royal

Vi elsker å arbeide med tre, og alt vi gjør, gjøres med enormt engasjement. Firmaet vårt har mange års erfaring innen prosjektering, bygging og renovering av gulv og terrasser.

En terrasse kan bygges på flere forskjellige måter. Den tradisjonelle måten, med skruene skrudd inn i bordet i rett vinkel ovenfra, er rask og enkel.

Terrasse

En annen måte å bygge terrasse på, er montering med skjulte skruer. Denne metoden blir mer og mer populær av estetiske og sikkerhetsmessige grunner.

Skjulte skruer

Med denne metoden blir skruene skrudd inn i bordets side i passende vinkel, ved hjelp av et spesialutstyr, slik at de er nesten usynlige for brukerne. Denne monteringsmetoden er mye tryggere, fordi åpningene er skjulte på siden av trebordet.

Vi kan også bruke Camo.

Camo skruing

Takket være denne teknologien blir terrassen et hyggelig og behagelig sted.

Vårt firma har en database med pålitelige leverandører av materialer til terrassebygging. Derfor kan vi tilby lave priser og god kvalitet.