Bygging av veranda på enebolig

En effektiv, nøyaktig og ryddig gjennomføring – takk

Rive/bygge tak over inngangsparti

Veldig fornøyd med kvalitet, pris, kommunikasjon, ryddighet og punktlighet. Kan absolutt anbefales!

Garasje med takterasse

Adam og co er serviceinnstilte, pålitelige og dyktige. Vi er veldig fornøyde med sluttresultatet. Noen misforståelser og forsinkelser underveis trekker litt ned, men vi vil absolutt anbefale dem.

Bygging/innbygging av veranda, med tak og vegg

Veldig godt fornøyd med arbeidet som ble utført, både kvaliteten på arbeidet og kommunikasjon underveis. Arbeidet ble startet på avtalt tid og ferdigstilt godt innenfor forventet tidsramme. Kan trygt anbefale dette firmaet videre.

Heving av garasjetak + bygging av carport

Rask jobb og bra resultat!

Bygge veranda

Bra utført jobb brukte kort tid på jobben

Renovering av terasse

Veldig fornøyd med dette firmaet. Hyggelige folk, kom som avtalt, flinke håndverkere som leverte et meget godt resultat, og ferdige i god tid i henhold til avtalt ( flere dager tidligere, faktisk ) Ingen overraskelser når det kom til pris heller, summen ble som antatt, hvilket absolutt ikke var dyrt. Fine folk, anbefales!!

Lage trapp og underbygning til terrasse

Stilte på befaring på kort varsel Leverte raskt skriftlig tilbud med 3D tegning av jobben, med Ok løsning av terrasse, repos og trapp. Kunne utføre jobben uten ventetid. Jobben utført på forventet tid, aksepterte endring av trapp og repos med minimalt pristillegg Blid og trivelig person som snakket brukbart norsk. Kan anbefales.

Platting,gjerder,hage

Jeg gir Adam mine varmeste anbefalinger. Jobben ble utført mens vi var i utlandet, men han holdt meg løpende informert om fremdrift. Han utarbeidet tegninger før oppstart, og sendte bilder underveis. Han startet til avtalt tidspunkt, og utførte arbeidet til avtalt pris. Jeg vil ikke nøle med å bruke Adam igjen neste gang jeg har behov for å få utført en tilsvarende jobb.
Kristian Netland, 1. aug. 2017

Åpent tilbygg med gjerde og tak

Veldig bra utført jobb til en god pris. Adam sendte nyttig arbeidsskisse vedlagt tilbud, og vi hadde bra kommunikasjon underveis i prosess. Anbefales.
Håvard Gjerde, 23. mai 2017

Bygge ca 40m2 terrasse med benker og levegger samt en spalje

Hyggelig, ryddig, pliktoppfyllende og tilgjengelig. Veldig grei og ha og gjøre med gjennom hele prosessen. Ingen overraskelser. Både fleksibel og løsningsorientert når uforutsette ting dukker opp. Jeg kan anbefale Sikorski Apex.
Calle Hägg, 18. mai 2017

Platting med levegg og rekkverk

Vi trengte hjelp til å bygge platting, levegg og rekkverk, samt et ekstra gjerde til en 50-kvadrats hageflekk. Snekkerne var veldig nøye og flinke, og vi ble kjempefornøyd med resultatet. Prisen var også god – og som avtalt på forhånd. Har ingenting å utsette på jobben, og bruker gjerne det samme firmaet om igjen.
Egil Sande, 8. sep. 2016

Legge platting på veranda på 7kvm

Svært tilfredsstillende arbeid som ble gjort raskt og effektivt. Anbefales.
Bjørn Thorvaldsen, 21. mars 2017