Trenger du hjelp til å bygge rekkverk til verandaen eller inngangspartiet ditt? Overlat jobben til oss i Dinterrasse. Vi har lang erfaring og leverer høy faglig kvalitet.

Dersom du skal bygge en trapp, balkong eller terrasse er det svært viktig å ha et stødig rekkverk. Og sikkerhet er ikke den eneste fordelen ved et rekkverk. 

Et profesjonelt bygget rekkverk kan også få huset til å se mer gjennomført ut, samt at det skjermer for vind og gir mindre innsyn. Hvis du vil ha enda mer skjerming, tilbyr vi i Dinterrasse også bygging av levegg. Dette kommer vi tilbake til lenger ned i artikkelen. 

Spesialister på rekkverk av tre

Det er mange typer rekkverk å velge mellom på markedet, blant annet glassrekkverk, rekkverk av tre og rekkverk i rustfritt stål. 

Vi i Dinterrasse har spesialisert oss på rekkverk av tre, og hjelper deg gjerne med å bygge et rekkverk som passer din bolig. 

Fordeler ved trerekkverk

Det er mange fordeler ved å velge rekkverk av tre fremfor andre typer. Rekkverk av tre gir et klassisk og tidløst uttrykk som passer godt til de fleste boliger. Med et slikt rekkverk slipper man også merker fra hender, som man ofte får med rekkverk av glass og rustfritt stål. 

Med et rekkverk av tre kan du velge om du vil beholde den naturlige trefargen eller male rekkverket i samme farge som huset. I tillegg er tre et svært robust materiale som holder seg pent i mange år med riktig vedlikehold. 

Det gjør også at du får mer skjerming enn for eksempel ved et gjennomsiktig rekkverk av glass. 

Om Dinterrasse

Dersom du skal bygge en ny terrasse, skifte ut ditt gamle rekkverk eller lignende, er det viktig at du velger profesjonelle fagfolk som vet hvordan man utfører jobben etter faglige forskrifter samtidig som resultatet blir pent.

Dinterrasse består av et profesjonelt team som har lang erfaring innen byggebransjen. Daglig leder i Dinterrasse, Adam Sikorski, er utdannet ingeniør og har fagbrev som byggmester. Våre ansatte har bred erfaring innen trekonstruksjon. 

Dersom du vil bytte ut et eksisterende rekkverk eller planlegger å bygge veranda med rekkverk, kan vi hjelpe deg. Vi er svært opptatt av at du som kunde skal få det resultatet du ønsker til en god pris. 

Vi tilbyr gratis befaring. Når vi har vært på befaring hos deg, kan vi gi deg et mer spesifikt tilbud og pris. Ta kontakt med oss for å avtale et passende tidspunkt.

Maling av rekkverk i tre, malekost med hvit maling

Våre tjenester

Vi tilbyr også flere andre tjenester innenfor trekonstruksjon: 

Bygge veranda eller uteplatting

En veranda eller uteplatting gjør at du får mer bruk for uteområdet ditt, og åpner opp for flere sosiale sammenkomster på sommeren. 

Vi i Dinterrasse har lang erfaring med å skape flotte verandaer og uteplattinger ut i fra kundene våres ønsker. Vi kan hjelpe deg med hele prosessen med å bygge veranda – alt fra idéer og design til produksjon. 

Bygge garasje

Har du behov for en garasje, eller kanskje vil du gjøre om carporten din til en garasje? Dette kan vi i Dinterrasse hjelpe deg med. Når vi kommer på befaring, kan vi gi deg mer informasjon om pris og hvordan vi skal gjennomføre prosjektet. 

Rekkverk på en terrasse i treverk utenfor bolig

Renovering og utbygging 

Vi har også lang erfaring med forskjellige typer renovering og utbygging. Vi kan hjelpe deg med å fornye enkelte deler av huset ditt eller bygge tilbygg som gjør at du får større plass. 

Gjerde eller levegg

Hvis du har lyst til å få mindre innsyn eller vil skjerme deg mer mot naboene, kan vi bygge et gjerde som passer til ditt hus. Ved å bygge en levegg får du enda mindre innsyn og mer lydisolasjon. 

Produksjon av rekkverk i tre til terasser og veranda

Bestill gratis befaring

Dersom du velger Dinterrasse til ditt neste byggeprosjekt, kan du være sikker på at arbeidet blir utført med høy faglig kvalitet. Vi er svært opptatt av at du som kunde blir fornøyd med resultatet, og jobber ut i fra dine ønsker. 

For å få mer informasjon om pris og lignende, ta kontakt med oss. Vi kommer gjerne på en gratis befaring.